Altanrenovering for både private og ejerforeninger​

Trænger din altan til at blive piftet op? Det kan eksempelvis være, den har brug for en reparation. Vi står altid klar til at hjælpe!

Er du ude efter et...

Uforpligtende tilbud?

​Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på professionelt murerarbejde, så er du velkommen til at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan også ringe til os på:

Uanset hvad står vi hos Klarup murerforretning ApS klar til at udføre altanrenovering hos dig. Vi har mange års erfaring på området, hvilket gør os i stand til at løse både store og små opgaver. Vores kundekreds dækker Klarup, Aalborg og det resterende Nordjylland.

Vores murerfirma har eksisteret siden 2003, hvor vi har udført et hav af forskellige opgaver hos mange tilfredse kunder. Derfor kan vi garantere alle vores kunder et veludført stykke arbejde hver gang, hvor der er fokus på høj kvalitet. Vi er desuden medlem af Dansk byggeri, hvilket er din garanti for dette.

Vi har alsidige kompetencer inden for altanrenovering

Har du en altan af beton, hvis facade trænger til en kærlig hånd, så kommer vi gerne og udfører pudsning af altan. Dette vil give altanen et helt nyt look, hvilket vil pynte på resten af bygningen. Vi udfører naturligvis også mange andre opgaver inden for renovering af altan – afhængig af lige netop dine ønsker og behov.

Vi står til rådighed hos både private og ejerforeninger, som har brug for altanrenovering. Vi har egen Manitou til rådighed, som kan nå op på selv de høje etager. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis vi skal renovere din altan eller murværket på din facade. Vi tilbyder også renovering af badeværelse og facaderenovering, som er med til at øge værdien af dit hjem. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at løse enhver opgave inden for altanrenovering hos alle kunder. Har du spørgsmål, eller ønsker du at modtage flere oplysninger, så kontakt os gerne med det samme på telefon 61 10 28 31, eller du kan sende en mail til klarupmur@stofanet.dk. Så hører du fra os hurtigst muligt.