Kloakservice: Vi udfører kloakrensning og alt andet kloakarbejde​

Har du brug for hjælp til kloakrensning eller en anden form for kloakarbejde? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Klarup Murerforretning ApS står der en autoriseret kloakmester klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder kloakservice til alle privatkunder i og omkring Klarup, Aalborg og resten af Nordjylland.

Er du ude efter et...

Uforpligtende tilbud?

​Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på professionelt murerarbejde, så er du velkommen til at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan også ringe til os på:

Uanset om du mangler hjælp til kloakrens med slamsugning eller separatkloakering, står vi klar til at løse opgaven for dig. Vi laver det hele indenfor kloakarbejde, og du må derfor aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.​

​Eksperter i separatkloakering, kloakrensning og anden kloakservice

Der er i dag et påbud fra mange kommuner om, at private skal have lavet separatkloakering. Dette sker på grund af den begrænsede kapacitet i det danske kloaksystem. Separeringen gør, at det vand, som kommer inde fra huset, bliver skilt fra regnvandet. Traditionelt blev disse ledt ud til samme kloaksystem, men dette er i dag ikke muligt flere steder i landet.

Vi står, som eksperter på området, altid klar til at udføre separatkloakering hos dig, men vi kan også tilbyde kloakrensning eller en anden form for kloakservice. Du kan trygt lade os udføre rensning af kloak og andet kloakarbejde hos dig, da vi altid overholder vores aftaler og leverer holdbare løsninger. Derudover er vores priser altid konkurrencedygtige, uanset hvilken form for kloakarbejde vi skal udføre. 

Skal vi udføre kloakarbejde hos dig? Kontakt os

Skal du bruge hjælp til kloakrensning, eller kunne du tænke dig en konkret pris på den kloakservice, du har brug for? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at udarbejde et godt tilbud og udføre enhver form for kloakarbejde hos dig.

Du kan kontakte os på telefon 61 10 28 31 eller på e-mail klarupmur@stofanet.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​​

1