Autoriseret kloakmester tilbyder montering af rottespærre​

Mangler du hjælp til montering af rottespærre? Så behøver du ikke at lede efter hjælp længere. Lige her hos Klarup Murerforretning ApS finder du en autoriseret kloakmester, som står klar til at hjælpe dig med kloakservice. Vi servicerer privatkunder fra Klarup, Aalborg og resten af Nordjylland.

Er du ude efter et...

Uforpligtende tilbud?

​Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på professionelt murerarbejde, så er du velkommen til at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan også ringe til os på:

Der er et lovkrav om, at en rottespærre skal installeres af en autoriseret kloakmester. Heldigvis står vi altid klar til at hjælpe dig med en professionel og ordentlig montering. Vi har mange års erfaring på området, og du kan derfor trygt lade vores kloakmester hjælpe dig.

Med en rottespærre kan du effektivt få bugt med rotterne

De fleste rotteproblemer stammer fra kloakken, da det er her, rotterne elsker at bo. Herfra kan rotterne trænge ind i huset gennem eksempelvis toilettet, og de kan desuden gøre skader på rør og stikledninger samt være årsag til ubehagelige lugtgener. Har du mistanke om, at der bor rotter i din kloak, bør du med andre ord reagere med det samme.

En rottespærre er en af de bedste løsninger til at få bugt med rotter på. Spærren består af to klapper, som bliver placeret i brøndens kloakledning. Disse klapper kan kun åbnes én vej, hvilket betyder, at vandet kan komme ud, men rotterne kan ikke komme ind.

Vi tilbyder montering af rottespærre hos dig til en fordelagtig pris.

Skal vi hjælpe dig?

Har du brug for hjælp til montering af rottespærre? Så er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud eller for at høre mere.

Vi kan kontaktes på telefon 61 10 28 31 eller på e-mail klarupmur@stofanet.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

​​