Facaderenovering tilbydes af professionelt firma

Trænger din facade til en kærlig hånd? Så står vi hos Klarup murerforretning ApS altid klar til at udføre professionel facaderenovering hos dig.

Er du ude efter et...

Uforpligtende tilbud?

​Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på professionelt murerarbejde, så er du velkommen til at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan også ringe til os på:

Vi har brede kompetencer på området og kan derfor varetage store såvel som små opgaver. Vores kunder kommer primært fra Klarup eller Aalborg, men vi står til rådighed over hele Nordjylland også.

Hvis fugerne på din facade er revnet, eller dine mursten er blevet misfarvet, så er det på tide, at du får foretaget en facaderenovering. Denne kan både være med til at pifte dit hus op, således at dets værdi øges, men kan også mindske din varmeregning markant. Vores murer udfører renovering af facade lige efter dine ønsker og behov. Vi tilbyder også renovering af badeværelse og altanrenovering

Hvad koster facaderenovering?

Den eksakte pris på en facaderenovering afhænger af opgavens samlede omfang. Herunder spiller det en rolle, hvilken type af renovering der skal udføres. Skal vi foretage vandskuring af hus eller blot fikse revnede fuger? Uanset hvad kan du forvente, at vores priser er konkurrencedygtige.

I forbindelse med facaderenovering tilbyder vi desuden gerne altanrenovering, hvis der er behov for dette. Vi løser altid opgaven efter bedste evne og står klar med et veludført resultat til den aftalte tid.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for pudsning af facade, så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan ringe til os på telefon: 61 10 28 31, eller du kan sende en mail til: klarupmur@stofanet.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.